Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti!

Tämän sivuston suojauksessa käytetään reCAPTCHA-menetelmää, ja Googlen Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot ovat voimassa.

Lämpörengas Oy

Ahjokatu 10, 40320 Jyväskylä, Suomi

Jorma Poikonen 040 179 9928 jorma.poikonen@lamporengas.fi

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Ilmair

image1

LVI-alan ammattilainen Salon ja Turun seudulla. Ilmair Oy tarjoaa joustavaa ja ammattitaitoista palvelua kaikissa  lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmiin liittyvissä tehtävissä. Työhönsä sitoutunut henkilökuntamme takaa alan vahvan osaamisen vuosien  kokemuksella. 

LVI-Nero

image2

LVI-Nero tarjoaa kattavasti LVI-, rakennus- ja remonttipalveluita yksityisasiakkaista aina yritysasiakkaisiin. 

Pilpit

image3

Pilpit- lämmöntalteenottojärjestelmä on suunniteltu kerrostaloihin,  kaukolämpö-, öljylämmitys- ja maalämpöratkaisuihin, joissa ei ole poistoilman lämmöntalteenottoa. Pilpit tarjoaa kokonaisvaltaisen  palvelukokonaisuuden. 

Enerline

image4

Vesikiertoinen energiatehokas lattialämmitys. Enerline vesikiertoinen lattialämmitys on korkealaatuinen ja energiatehokas lämmitysjärjestelmä joka tuottaa tasaista lämpöä huonetilaan tuoden lisää viihtyvyyttä asumiseen. 

Hoxter

image5

HOXTER vesitakka edustaa huippulaatua. Takkojen pesäosissa käytetään keraamisia laattoja, jolla saadaan parannettua palotapahtumaa sekä antaa todellisen takan tunnelmaa. Myös kiertoilmatakat. 

RL KOTI

image6

RL KOTI tarjoaa asiakkailleen edistyksellisiä sekä monipuolisia  ratkaisuja kodin uudistamiseksi. Olipa remonttitarpeesi pieni tai suuri olemme palveluksessasi. 

TOSHIBA

image7

Ilmalämpöpumppu on kodin järkihankinta! Toshiban lämpöpumpun hankinta on helppoa ja huoletonta. Tutustu tuotteisiimme! 

JÄSPI

image8

Kaukora Oy on LVI-alan johtavia laitevalmistajia Suomessa. Jäspi ja Jämä -tuotemerkeillä on valmistettu yli 60 vuoden aikana lähemmäs 2 miljoonaa lämmityslaitetta. Raision ja Turun tehtailla valmistetuille tuotteille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus

Ratkaisu kaikkiin LVIS tarpeisiin

image9

Jarvatec

image10

LVI-asennukset. Toteutamme niin suuret kuin pienet kohteet. Kokonaisvaltaiset LVI-työt.

Heatco

image11

Heatco Finland Oy on talotekniikan suunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto sekä LVI-tarvikkeiden tukkutoimittaja. Yritys suunnittelee ja toimittaa asiakkailleen laadukkaita ja energiatehokkaita LVI-järjestelmiä.

W Pop Oy

image12

W Pop Oy on toiminut äänentoiston, valaistuksen ja sähkön parissa jo 20 vuotta. Suunnittelemme niin kauniita persoonallisia koteja, kuin modernin ravintolan tai kokoustilan uusinta teknologiaa hyödyntäen!

Thermosave

image13

LVIS-lämmitysjärjestelmät ja lämpöpumput. Toimimme pääsääntöisesti Uudenmaan alueella.

Oilon

image14

Oilon on suomalainen energia- ja ympäristöteknologian perheyritys, joka tarjoaa lämmitysratkaisuja teollisuuden ja kotitalouksien tarpeisiin. Oilonin tuoteperheeseen kuuluu maalämpöpumput, polttimet, polttojärjestelmät ja aurinkolämpökeräimet.

Viessmann

image15

Viessmann yrityskonserni on yksi johtavista kansainvälisistä lämmitys- teollisuus- ja jäähdytysjärjestelmien valmistajista, joka tarjoaa lämmityksen kokonaisratkaisuja. Toimittaa maalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, käyttövesivaraajat ja aurinkojärjestelmät.

Tulvari

image16

Tulvari Oy valmistaa ja markkinoi tuotteita, joilla ennaltaehkäistään rakennusten vuotovahingot helposti ja edullisesti. Näin estetään myös laajempien ja kalliiden vesi- kosteus- ja homevaurioiden syntyminen.

Solar Factory

image17

Aurinkopaneelijärjestelmät sekä sähkövarastot.  Aurinkopaneelijärjestelmän vuosituotto voi olla parhaimmillaan jopa 7-10  %:ia investointikustannuksista. Samalla sähkövarasto voi toimia  varavoimana sähkökatkojen aikana ja turvata välttämättömien laitteiden  käytön myös tällöin. 

LVI-More

image18

LVI More Oy on energia- ja talotekniikka-alan tekijä. LVI-, Kylmäaine- ja Sähköasentajamme ovat pitkän linjan ammattilaisia.

Linnatuli

image19

Linnatuli on kotimainen tulisijojen valmistaja. Tulisijat koostuvat päällekkäin asennettavista valuelementeistä. Yksinkertainen päällekkäin ladottava elementtirakenne tekee tulisijojen asennuksen helpoksi ja nopeaksi.

Vahva osaajien joukko

image20

Yhdessä voimme tuottaa sinulle parhaan mahdollisen energiaratkaisun. 


LÄMPÖRENGAS on enemmän!

Huomisen energiaratkaisuja!

image21

Ole meihin yhteydessä, me pystymme toimittamaan ratkaisun joka kantaa tuleville vuosikymmenille.

Ota meihin yhteyttä!