LVI-suunnittelu, LVI-urakat, LVI-tarvikkeet, sähkösuunnittelu, urakointi, energiasuunnittelu

LVIS-suunnittelu

Me osaamme sunnittelun!

Kodin rakentamisessa talotekniikka näyttelee suurta roolia niin kodin  sisäilman puhtaudessa, käyttökustannuksissa kuin asumismukavuudessa.

Laadukkaalla  suunnittelulla varmistat juuri sinun projektiisi soveltuvat  pitkäaikaiset ratkaisut - kustannustehokkaasti ja yksilöllisiä  toiveitasi kuunnellen.


Ilmanvaihdon, lämmityksen ja putkiston  olemassaolon huomaa usein vasta kun jokin ei ole kunnossa. Meidän  toimintamme ydin on terveessä ja kestävässä talotekniikassa. 

Suunnittelemme vuosittain yli tuhat asuin-ja liikehuoneiston LVi-remonttia

Asiantunteva ja palvelualtis suunnitteluhenkilöstömme etsii ja ehdottaa  juuri sinun kotiisi soveltuvia ratkaisuja - kustannustehokkaasti ja  yksilöllisiä tarpeitasi kuunnellen.  

LVIS-järjestelmien suunnittelu on erikoisalaamme.

Lisätietoja

Tiimimme tarjoaa käyttöösi ajan hermolla olevan osaamisensa ja  huomioi yksilölliset toiveesi suunnittelun suhteen. Omatoimirakentajien  tueksi vinkkaamme myös paikkakuntasi parhaista LVI-urakoitsijoista. Hyvä  suunnitelma ei yksistään takaa onnistunutta lopputulosta, mutta on  perusedellytys talotekniikan laadukkaalle toteutukselle.


Tavallisesti LVI-suunnittelumme sisältää ainakin vesi-, viemäri-,  ilmanvaihto- ja lämpösuunnittelun sekä kohteen kvv-asemakuvan.  Suunnittelupakettiin sisältyvät myös kaikki tarvittavat tulosteet, ja  tarvittaessa hoidamme puolestasi suunnitelmien toimittamisen  rakennusvalvontaan. Kytkentäkaaviot, jätevesisuunnitelmat, lämpökaivon  mitoitukset sekä energiaselvitykset kuuluvat myös palveluihimme. 

image8
image9