LVIS-suunnittelu

Me osaamme sunnittelun!

Kodin rakentamisessa talotekniikka näyttelee suurta roolia niin kodin sisäilman puhtaudessa, käyttökustannuksissa kuin asumismukavuudessa.
Laadukkaalla suunnittelulla varmistat juuri sinun projektiisi soveltuvat pitkäaikaiset ratkaisut – kustannustehokkaasti ja yksilöllisiä toiveitasi kuunnellen.

 Ilmanvaihdon, lämmityksen ja putkiston olemassaolon huomaa usein vasta kun jokin ei ole kunnossa. Meidän toimintamme ydin on terveessä ja kestävässä talotekniikassa.

Suunnittelemme vuosittain yli tuhat asuin-ja liikehuoneiston LVI-remonttia

Asiantunteva ja palvelualtis suunnitteluhenkilöstömme etsii ja ehdottaa juuri sinun kotiisi soveltuvia ratkaisuja – kustannustehokkaasti ja yksilöllisiä tarpeitasi kuunnellen.

LVIS-järjestelmien suunnittelu on erikois­alaamme.

Lisätietoja

Tiimimme tarjoaa käyttöösi ajan hermolla olevan osaamisensa ja huomioi yksilölliset toiveesi suunnittelun suhteen. Omatoimirakentajien tueksi vinkkaamme myös paikkakuntasi parhaista LVI-urakoitsijoista. Hyvä suunnitelma ei yksistään takaa onnistunutta lopputulosta, mutta on perusedellytys talotekniikan laadukkaalle toteutukselle.

 Tavallisesti LVI-suunnittelumme sisältää ainakin vesi-, viemäri-, ilmanvaihto- ja lämpösuunnittelun sekä kohteen kvv-asemakuvan. Suunnittelupakettiin sisältyvät myös kaikki tarvittavat tulosteet, ja tarvittaessa hoidamme puolestasi suunnitelmien toimittamisen rakennusvalvontaan. Kytkentäkaaviot, jätevesisuunnitelmat, lämpökaivon mitoitukset sekä energiaselvitykset kuuluvat myös palveluihimme.