Aurinkoenergia

Ekologista energiaa

Kasvu ja kehitys maapallolla tarvitsee runsaasti lisää energiaa. Lisäenergia on tuotettava puhtaasti ympäristöä rasittamatta. Ilman aurinkoenergian laajamittaista käyttöönottoa kestävää energiaratkaisua ei voida löytää.

Auringonvalosta saatava sähkö on paras tapa hyödyntää auringon energiaa. Paikallinen puhdas sähköntuotanto parantaa paitsi ympäristön tilaa, myös taloudellisia, sosiaalisia ja terveydellisiä olosuhteita.

 Esimerkkihinnat aurinkosähköjärjestelmistä:

Täydellinen asennuspaketti 3 kW järjestelmä, alk. 3900,00 eur + rahti, asennus alk. 1340,00 eur

Kokonaispaketti 3,45 kW järjestelmä, sisältäen kaikki tarvikkeet, 4390,00 eur + rahti, asennus alk. 1380,00 eur.

 

Solar Factory

3-vaiheisen sonnenBatterie sähkövaraston avulla voit käyttää päivällä tuottamasi sähkön silloin, kun sitä tarvitset. Markkinajohtaja sonnen on yksi pisimpään markkinoilla olleista energiavarastojen valmistajista ja sonnenBatterie on Euroopan myydyin ja käytetyin energian varastointiratkaisu. taustajohdinpaneeleita.

Capito

Säästä energiaa, luontoa ja lämmityskuluja!
Vaatimukset omavaraisempaan energiantuotantoon sähkölämmityksen sijaan ovat kasvaneet. Heatco on vastannut kasvaviin energiakustannuksiin ja vaatimuksiin laadukkailla aurinko- ja hybridienergiajärjestelmillä. Tehokkaalla aurinkoenergiajärjestelmällä vähennät lämpimän käyttöveden kustannuksia jopa 60 %. Myös kokonaislämmitysenergian käyttökuluissa voit säästää merkittävästi. Aloita parempi huominen jo tänään- Capito aurinkoenergialla!

Video

Katso miten sonnenBatterie sähkövarastot tuo sinulle säästöjä!

UUDEN SUKUPOLVEN AURINKOKATTO!

Helppo asentaa, myös seinään

Aurinkokatto on yhtä helppo ja nopea asentaa kuin Platon lukkosaumakatto. Aurinkokaton pellit ovat keveitä käsitellä, eivätkä pelteihin liimatut paneelit rajoita liikkumista katolla.

SIJOITUS TULEVAISUUTEEN

Aurinkokatto nostaa kiinteistön arvoa sekä parantaa sen energialuokitusta. Investoimalla aurinkoenergiaan pienennät sähkölaskusi tuleviksi vuosikymmeniksi ja jätät jälkeesi puhtaamman tulevaisuuden seuraaville sukupolville. Vihreää, uusiutuvaa ja paikallista energiantuotantoa.

TYYLIKÄS JA HUOMAAMATON

Aurinkokatto on ulkonäöllisesti ja arkkitehtonisesti ainutlaatuinen tapa tuottaa puhdasta aurinkoenergiaa. Kattoon liimatut aurinkopaneelit eivät pilaa rakennuksen ulkonäköä. Ratkaisun huomaamattomuus ihastuttaa.

Referenssejä UUDEN SUKUPOLVEN aurinkojärjestelmästä

Video

Katso tämä mahtava video LämpöKEISARI TARJOILEE!!!
Aurinkokatto on täysin uudenlainen aurinkosähköratkaisu. Katto pinnoitetaan sähköä tuottavilla ohuilla ja kevyillä aurinkopaneeleilla. Ratkaisu on elegantti, tehokas ja kattoystävällinen.