Palvelut ja tuotteet

LVIS-suunnittelu

image1

Kodin rakentamisessa talotekniikka näyttelee suurta roolia niin kodin  sisäilman puhtaudessa, käyttökustannuksissa kuin asumismukavuudessa.  

Katso lisää

Aurinkoenergia

image2

Kasvu ja kehitys maapallolla tarvitsee runsaasti lisää energiaa. Lisäenergia on tuotettava puhtaasti ympäristöä rasittamatta.  Ilman aurinkoenergian laajamittaista käyttöönottoa kestävää  energiaratkaisua ei voida löytää.  

Katso lisää

Lämpöpumput

image3

Maalämpö
Ilmavesilämpö
Ilmavesilämpöpumppu

Katso lisää

Vesitakat

image4

HOXTER vesitakka edustaa huippulaatua. Takkojen  pesäosissa käytetään keraamisia laattoja, jolla saadaan parannettua  palotapahtumaa sekä antaa todellisen takan tunnelmaa.  

Katso lisää

LVI-tekniikka

image5

Lämpö - Vesi - Ilma 

Katso lisää

Rakennustekniikka

image6

Lattialämmitykset

Capito-varaajat, TAKUU 15 vuotta, lvi-palvelut

image7

Energiavaraaja (M-PD)

Capito-energiavaraaja muodostaa lämmitysjärjestelmänne sydämen ja  tarjoaa ainutlaatuisen joustavan lämmitysratkaisun. M-PD  energiavaraajassa on suuri lämpimän käyttöveden tuotto. Varaajassa on  runsaasti yhteitä, jotka mahdollistavat monipuoliset  kytkentämahdollisuudet sekä laajenevat tai muuttuvat tarpeenne  myöhemminkin. rakentaminen, lvi-palvelut, saneerausrakentaminen

Hybridivaraaja (S-PD)

Hyödynnä aurinkoenergia optimaalisesti

Innovatiivisella ja patentoidulla tehokerrostajavaraajalla saatte  siirrettyä esimerkiksi auringon tai vesitakan energian vaihtimella  varaajaan. Jo lyhyellä jaksolla kerätty energia kerrostuu  hybridivaraajan yläosaan ja lämmittää käyttöveden.

Kerrosvaraaja (K)

Kerrosvaraajalla voidaan optimoida lämmöntuottoa ja käyttöä. Esimerkiksi  alaosaan voidaan tuottaa lämpöpumpulla hyvällä hyötysuhteella  matalalämpöistä vettä lämmitystä ja käyttöveden esilämmitystä varten.  Kerrosvaraaja on kehitetty vaihtoventtiili- ja tulistustekniikkaa  käyttäviä maalämpöpumppuja varten. 

Puskurivaraaja (UNI PS)

Puskurivaraajalla saatte tehoa edullisempaan hintaan. Puskurivaraajalla  varastoitte lämmön esimerkiksi pelletti- ja maalämmöstä ja säästätte  näin energiaa. 

image8

Jäspi mallisto

Jäspi VLM lämminvesivaraaja soveltuu omakoti- ja rivitalojen  vedenlämmittimeksi. Koosta riippuen siitä riittää lämmintä vettä myös  suurempaan käyttövedentarpeeseen.
VLM 300 S on Suomen suosituin lämminvesivaraaja – Suomessa valmistettu, helppo asentaa ja käyttää sekä kestävä. 

JÄSPI varaajat

Lämmöntalteenotto kerrostaloissa

image9

Pilpit - Säästää jopa 50% kerrostalon lämmityskuluissa! 

Katso lisää

Saneerauskohteet ja energiaremontit

image10

Teemme käyttövesiverkostoon liittyvät työt asiakkaan ja  kiinteistön tarpeet huomioiden. Toteutamme pienet huoltotyöt, kuin  myös kattavammat käyttövesijärjestelmiin liittyvät työt.  

Katso lisää

LÄMPÖRENGAS on enemmän!

image11

Ota meihin yhteyttä