Ota yhteyttä

Lämpörengas Oy

Palvelemme paikallisesti koko Suomessa

Jorma Poikonen
040 179 9928
jorma.poikonen@lamporengas.fi

Yhteistyökumppanit

Ilmair

LVI-alan ammattilainen Salon ja Turun seudulla. Ilmair Oy tarjoaa joustavaa ja ammattitaitoista palvelua kaikissa lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmiin liittyvissä tehtävissä. Työhönsä sitoutunut henkilökuntamme takaa alan vahvan osaamisen vuosien kokemuksella.

LVI-Nero

LVI-Nero tarjoaa kattavasti LVI-, rakennus- ja remonttipalveluita yksityisasiakkaista aina yritysasiakkaisiin.

Pilpit

Pilpit- lämmön­talteen­otto­järjestelmä on suunniteltu kerros­taloihin, kauko­lämpö-, öljy­lämmitys- ja maa­lämpö­ratkaisuihin, joissa ei ole poisto­ilman lämmö­ntalteen­ottoa. Pilpit tarjoaa kokonais­valtaisen palvelu­kokonaisuuden.

Enerline

Vesi­kiertoinen energia­tehokas lattia­lämmitys. Enerline vesi­kiertoinen lattia­lämmitys on korkea­laatuinen ja energia­tehokas lämmitys­järjestelmä joka tuottaa tasaista lämpöä huone­tilaan tuoden lisää viihtyvyyttä asumiseen.

Hoxter

HOXTER vesi­takka edustaa huippu­laatua. Takkojen pesä­osissa käytetään keraamisia laattoja, jolla saadaan parannettua palo­tapahtumaa sekä antaa todellisen takan tunnelmaa. Myös kierto­ilma­takat.

RL KOTI

RL KOTI tarjoaa asiakkailleen edistyksellisiä sekä monipuolisia ratkaisuja kodin uudistamiseksi. Olipa remonttitarpeesi pieni tai suuri olemme palveluksessasi.

TOSHIBA

Ilmalämpöpumppu on kodin järkihankinta! Toshiban lämpöpumpun hankinta on helppoa ja huoletonta. Tutustu tuotteisiimme!

JÄSPI

Kaukora Oy on LVI-alan johtavia laitevalmistajia Suomessa. Jäspi ja Jämä -tuotemerkeillä on valmistettu yli 60 vuoden aikana lähemmäs 2 miljoonaa lämmityslaitetta. Raision ja Turun tehtailla valmistetuille tuotteille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus

Jarvatec

LVI-asennukset. Toteutamme niin suuret kuin pienet kohteet. Kokonaisvaltaiset LVI-työt.

Heatco

Heatco Finland Oy on talotekniikan suunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto sekä LVI-tarvikkeiden tukkutoimittaja. Yritys suunnittelee ja toimittaa asiakkailleen laadukkaita ja energiatehokkaita LVI-järjestelmiä.

W Pop Oy

W Pop Oy on toiminut äänentoiston, valaistuksen ja sähkön parissa jo 20 vuotta. Suunnittelemme niin kauniita persoonallisia koteja, kuin modernin ravintolan tai kokoustilan uusinta teknologiaa hyödyntäen!

Thermosave

LVIS-lämmitysjärjestelmät ja lämpöpumput. Toimimme pääsääntöisesti Uudenmaan alueella.

Oilon

Oilon on suomalainen energia- ja ympäristöteknologian perheyritys, joka tarjoaa lämmitysratkaisuja teollisuuden ja kotitalouksien tarpeisiin. Oilonin tuoteperheeseen kuuluu maalämpöpumput, polttimet, polttojärjestelmät ja aurinkolämpökeräimet.

Viessmann

Viessmann yrityskonserni on yksi johtavista kansainvälisistä lämmitys- teollisuus- ja jäähdytysjärjestelmien valmistajista, joka tarjoaa lämmityksen kokonaisratkaisuja. Toimittaa maalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, käyttövesivaraajat ja aurinkojärjestelmät.

Tulvari

Tulvari Oy valmistaa ja markkinoi tuotteita, joilla ennaltaehkäistään rakennusten vuotovahingot helposti ja edullisesti. Näin estetään myös laajempien ja kalliiden vesi- kosteus- ja homevaurioiden syntyminen.

Solar Factory

Aurinkopaneelijärjestelmät sekä sähkövarastot. Aurinkopaneelijärjestelmän vuosituotto voi olla parhaimmillaan jopa 7-10 %:ia investointikustannuksista. Samalla sähkövarasto voi toimia varavoimana sähkökatkojen aikana ja turvata välttämättömien laitteiden käytön myös tällöin.

LVI-More

LVI More Oy on energia- ja talotekniikka-alan tekijä. LVI-, Kylmäaine- ja Sähköasentajamme ovat pitkän linjan ammattilaisia.

Linnatuli

Linnatuli on kotimainen tulisijojen valmistaja. Tulisijat koostuvat päällekkäin asennettavista valuelementeistä. Yksinkertainen päällekkäin ladottava elementtirakenne tekee tulisijojen asennuksen helpoksi ja nopeaksi.