LVI-tekniikka, lämpö, lattialämmitys, varaajat, lämpökattilat, pumpput, lämpökanaalit, lvi-palvelut

LVI-Tekniikka

Lämpö

Lämpö-palveluryhmämme alta löydät projektiisi  asiantuntevat suunnittelupalvelut sekä kattavan valikoiman  lämmitysjärjestelmien tuotteita ja tarvikkeita.


Enerline-vesikiertoinen lattialämmitys

Vaivaton ja energiatehokas lämmönjakojärjestelmä.
•     Kaikki yhdestä paikasta. Yksilöllinen suunnittelu. Takuut. Säästä  energiaa ja ympäristöä. Sisustajan unelma. Vaivaton ja huoltovapaa.
•     Kaikki Enerline-lattialämmitysjärjestelmässä käytetyt osat, putkikoot  ja kierteet ovat standardeja, joita käytetään erittäin laajasti eri  puolella Eurooppaa. Lämpöputkilla on valmistajan myöntämä kymmenen (10)  vuoden takuu.


Varaajat ja sähkökattilat

•    Asiakaslähtöisyys ja huippulaatu ovat Capito-varaajien menestystekijät.
•     Heatco Finland Oy vastaa Capiton energia-, hybridi-, erikois- ja  puskurivaraajien Suomen maahantuonnista. Capito on yli 100 vuoden  historiallaan merkittävä varaajatoimittaja Euroopassa. Päätuotteet ovat  päälämmitysjärjestelmien energia- ja hybridivaraajat.
•    Kaikilla myymillämme Capito-varaajilla on valmistajan myöntämä 15 vuoden laitetakuu.


Aurinkoenergiajärjestelmät

Säästä energiaa, luontoa ja lämmityskuluja – Capiton aurinko- ja hybridienergiajärjestelmillä.


Eristetyt Microflex lämpökanaalit

Microflex® on joustava eristetty  muoviputkijärjestelmä, joka on nykyaikainen ja edullinen menetelmä  kaiken alle 95ºC nesteen siirtoon. Microflex® tuoteperheeseen kuuluvat  eristetyt putket, liittimet, haaroitus- ja jatkopakkaukset sekä  haaroituskaivot.

Microflex® soveltuu käytettäväksi mm. lämpöjohtona,  elintarviketeollisuudessa, käyttövesijohtona, jäähdytysjärjestelmissä,  aluelämmönjaossa, kemikaalinsiirtojohtona, uima-altaissa ja monissa  erikoisratkaisuissa.

LVI-tekniikka, lämpö, lattialämmitys, varaajat, jakotukit, pumpput, lämpökanaalit, lvi-palvelut

Vesi

Vesi-palveluryhmämme alta löydät projektiisi  asiantuntevat suunnittelupalvelut sekä kattavan valikoiman vesi- ja  viemärijärjestelmien tuotteita ja tarvikkeita.


Käyttövesi

 • Käyttövesiputket
 • Jakotukit ja puserrusliittimet
 • Energia- ja vesimittarit
 • Hanakulmarasiat
 • Kalvopaisunta-astiateline
 • Suojakaapit käyttöveden jakotukille
 • Jäähdytysputki

Kiinteistöviemärit

 • Iskunkestävä ja luja Wafix PP- kiinteistöviemärijärjestelmä
 • Kiinteä öljynkestävä Fixlock® -tiiviste

Lattiakaivot

 • Purus muoviset lattiakaivot
 • Purus Design linjalattiakaivot

Suojakaukalot ja alustat

Tulvari-suojakaukaloita käyttämällä nopeutat  jakotukkien asennusta. Suojakaukalo asennetaan ennen lattiavalua,  jolloin se toimii asennussapluunaksi ja putket asemoituvat juuri  suunnitelman mukaisille paikoille. Samalla putken juuret tulevat  vesitiiviiksi ja lattiapinnoitteen asentaminen kaukalon ympärille on  helppoa.


Lattia- ja seinäkeskukset

Yhdessä asiakkaiden kanssa kehitettyjen  lattiamallisten LVI-keskusten avulla rivitalojen lämmitys ja  käyttövesijärjestelmät voidaan tehdä nopeasti valmiiksi jo ennen valuja.  Tuotteiden avulla säästät asennuksen yhteydessä merkittävän määrän  turhaa työtä ja työmaakäyntejä. Lisäksi asunnon suunnittelussa vähennät  LVI-laitteiden tilantarvetta.


Seinäkeskukset

Tulvari Seinäkeskusten avulla kerros- ja rivitalojen  lämmitys ja käyttövesiverkostot voidaan toteuttaa tehokkaasti pieneen  tilaan. Seinäkeskus voidaan asentaa joko seinän pintaan tai  runkotolppien väliin. Keskus on pulverimaalattu valkoiseksi ja se  sisältää vuodonilmaisulevyn. Seinäkeskukset varustetaan valmiiksi  suunnitelmien mukaan käyttövesi- ja lämmitysjakotukeilla. Seinäkeskuksen  hintaan vaikuttaa jakotukkien pituuden lisäksi lämmityskanaalien  liittymien koko.

LVI-tekniikka, vesivuotokaukalot, varaajat, tulvarit, käyttövesiputket, lattialämmitys, lvi-palvelut

Ilma

Herätä kiinnostus

Ilma-palveluryhmämme alta löydät projektiisi  asiantuntevat suunnittelupalvelut sekä kattavan valikoiman ilmanvaihtojärjestelmien tuotteita ja tarvikkeita.


Flexit pienet ilmanvaihtokoneet

Spirit-tuotesarjan ilmanvaihtokoneet

ovat uuden  sukupolven ilmanvaihtokoneita, jotka on erityisesti suunniteltu  vastaamaan uusia, tiukentuneita energiavaatimuksia. Tuotesarjan koneet  ovat energiatehokkaita, hiljaisia ja helppokäyttöisiä. Kaikki konemallit  on varusteltu korkean hyötysuhteen pyörivällä lämmöntalteenottokennolla  ja energiatehokkailla puhaltimilla.


Flexit isot ilmanvaihtokoneet ja huippuimurit

Uuden sukupolven ilmankäsittelylaitteet – suunniteltu vastaamaan uusia, tiukentuneita energiavaatimuksia.

Energiatehokkaat, hiljaiset ja helppokäyttöiset  Albatros-mallit on varusteltu korkean hyötysuhteen pyörivillä  lämmöntalteenottokennoilla ja energiatehokkailla puhaltimilla. Koneet on  valmistettu erityisesti pohjoisen kylmiä olosuhteita ajatellen.

Flexit Roomie-huoneilmanvaihtojärjestelmät

 • Flexit-huoneilmanvaihtolaite tarjoaa tasapainoisen ilmanvaihdon ja lämmön talteenoton erillistilassa.
 • Tasapainoinen ilmanvaihto erillistilaan.
 • Lämmön talteenotto 70–80 %
 • Takaa hyvän ja miellyttävän sisäilman
 • Suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin
 • Yksinkertainen ja nykyaikainen ohjaus käyttäjän tarpeiden mukaan
 • Helppo asennus-Ilmanvaihtokanavistot ja eristeet

Ilmanvaihtokanavistot ja eristeet

Kanavajärjestelmät sisältävät pyöreät kanavat ja osat  useissa eri valmistusmateriaaleissa. Lisäksi saatavilla  suorakaidekanavia ja kuljetuskanavia teollisuuden tarpeisiin. Toimitamme  laadukkaita ja helposti asennettavia teknisiä eristeitä  ilmanvaihtojärjestelmiin.


Liesikuvut ja -tuulettimet

Suomessa rakennetaan tiiviitä taloja.  Liesituulettimen käyttäminen aiheuttaa taloon alipaineen, joka voi olla  haitallinen paitsi talon rakenteille, myös tuoda muita ongelmia.  Muodostuva alipaine aikaansaa ilman korvautumista sieltä mistä se  helpoiten huoneistoon saadaan, pahimmillaan esim. takasta.

Liesituuletin saadaan keskustelemaan  Flexit-ilmanvaihtokoneen kanssa ja liesipoiston talosta poistama ilma  voidaan korvata hallitusti muuttamalla hetkellisesti Flexit  ilmanvaihtokoneen puhaltimien käyntinopeutta. Automaattinen  ilmamääräkompensointi toteutetaan paine-anturin avulla. Paineanturi on  edullinen Flexit lisävaruste.

Flexit liesituuletinmalliston tyypit

 • Flexit Elegant
 • Flexit Vision
 • Flexit Brasserie
 • Flexit Bistro
 • Flexit Fondue

Flexit suodattimet ja pölypussit

Flexit ilmavaihtokoneiden alkuperäinen  suodatinsarjapaketti sisältää aina sekä tulo- että  poistoilmansuodattimen korkealla F7 suodatintasolla. Käyttämällä  alkuperäisiä Flexit suodattimia säilytät ilmanvaihtokoneen 5-vuoden  takuun. HUOM! Hinnat sisältää alv:n ja toimituskulut suomalaisiin  osoitteisiin. Heatco on Flexit suodattimien ja pölypussien ainoa  maahantuoja.

IV-koneet, Flexit, IV-eristeet, puhdas ilma, ilmanvaihto, IV-kanavat, IV-työt, IV-suunnittelu
IV-koneet, Flexit, puhdas ilma, ilmanvaihto, IV-kanavat, IV-työt, IV-suunnittelu, Roomie

IV-suodattimet, ilmanvaihto suodattimet, Ilmanvaihto koneet

image1