UUDEN SUKUPOLVEN AURINKOKATTO!

Helppo asentaa, myös seinään

Aurinkokatto on yhtä helppo ja nopea asentaa kuin Platon lukkosaumakatto.  Aurinkokaton pellit ovat keveitä käsitellä, eivätkä  pelteihin liimatut paneelit rajoita liikkumista katolla. 

SIJOITUS TULEVAISUUTEEN

Aurinkokatto nostaa kiinteistön arvoa sekä parantaa sen  energialuokitusta. Investoimalla aurinkoenergiaan pienennät sähkölaskusi tuleviksi vuosikymmeniksi ja jätät jälkeesi puhtaamman tulevaisuuden seuraaville sukupolville. Vihreää, uusiutuvaa ja paikallista energiantuotantoa. 

TYYLIKÄS JA HUOMAAMATON

Aurinkokatto on ulkonäöllisesti ja arkkitehtonisesti ainutlaatuinen tapa tuottaa puhdasta aurinkoenergiaa. Kattoon liimatut aurinkopaneelit eivät pilaa rakennuksen ulkonäköä. Ratkaisun huomaamattomuus ihastuttaa. 

Video

Katso tämä mahtava video LämpöKEISARI TARJOILEE!!!
Aurinkokatto on täysin uudenlainen  aurinkosähköratkaisu. Katto pinnoitetaan sähköä tuottavilla ohuilla ja  kevyillä aurinkopaneeleilla. Ratkaisu on elegantti, tehokas ja  kattoystävällinen. 

Tehokkuutta modernilla inverterteknologialla

VITOCAL 333-G

Vitocal lämpöpumput

Hyödynnä uusiutuvaa energiaa parhaalla

mahdollisella tavalla. Kompakti, tehokas ja todella hiljainen lämpöpumppu,

joka sopii pieneenkin tilaan.

Korkea tehokkuus - matalat energiakustannukset

Varmaa lämpimän käyttöveden tuottoa ja erinomaista käyttömukavuutta

Aurinkoenergia

Luonnollista energiaa auringosta

Aurinkoenergia on uusiutuva luonnonvara, ja sen käyttöönottaminen on nyt helppoa sekä vaivatonta. Aurinkoenergia vähentää sähkölaskujasi sekä auttaa pienentämään hiilidioksidipäästöjäsi jälkipolville 

Sijoita uusiutuvaan energiaan ja anna auringon tehdä töitä sinulle.

Aurinkosähköjärjestelmät, Q CELLS-aurinkopaneeli

Ilmanvaihto

Ilmanvaihtolaitteet koteihin Flexit

Energiatehokkaat, hiljaiset ja hyvän sisäilman tuottavat ilmanvaihtolaitteet.

Älykäs ohjaus Flexit GO -sovelluksella

Hyvät käyntiääni-, hyötysuhde- ja SFP-arvot tekevät laitteesta luokkansa parhaan

Hyvä sisäilma

Sisäilmalämpöpumpput

Sisäilmalämpöpumput asuntoihin

Integroitu ilmanvaihto, lämmitys ja käyttövesi. 

Tehty tulevaisuutta varten.

Tänään rakennetun modernin talon energiatarve on paljon pienempi verrattuna 70-luvulla rakennettuun taloon.  Tulevaisuuden asunnoissa energiaa kuluu lämmitykseen vielä nykyistäkin vähemmän. Lämpimän veden käyttö suihkussa ja muihin kotoisiin tarkoituksiin sen sijaan kasvaa. Flexit tarkoittaa ”puhdasta ja raikasta ilmaa”, ja hyvästä ilmanvaihdosta onkin tulossa tiivisrakenteisien talojen kannalta entistä tärkeämpi tekijä. Uudessa EcoNordic-ilmalämpöpumpussa on integroitu ilmanvaihto, lämmitys sekä lämminvesituotto. Tämä varmistaa hyvän sisäilman laadun, asunnon lämmityksen ja lämpimän veden tuoton erittäin energiatehokkaalla tavalla. Samalla haluamme tukea ekovihreää kehitystä pienempien ympäristövaikutusten ja päästöjen muodossa. 

Näin EcoNordic-sisäilmalämpöpumppu toimii